Ekonomi

DOGÜNSİFED Yeni Yönetim Kurulu Basın Mensuplarıyla Buluştu

Doğu ve Güneydoğu Sanayicileri ve İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (DOGÜNSİFED) yeni yönetim kurulu, Diyarbakır’da basın mensuplarıyla buluştu.

DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu Lideri İhtilal Türk, bir restoranda gerçekleştirilen programda bölgeye yönelik önemli teşvikler yapıldığını ve sonuç aldıklarını belirterek, bu teşviklerin son 10 yılda Diyarbakır ve Şanlıurfa’da gelişen sanayiye katkı sağladığını belirtti. yıllar.

Teknolojik ürünler üretmek istediklerini ve bunun için çaba göstereceklerini belirten Türk, bölgede otoyol yatırımlarının faydasını gördüklerini belirtti.

Türk şunları söyledi:

“Ülkemizde son 20 yılda karayollarında çok önemli yatırımlar yapılıyor ve biz de bölge olarak bundan önemli ölçüde faydalanıyoruz. Demiryollarına da ciddi yatırım yapmamız gerekiyor. Bölgemize öncelik verilmesini talep ediyoruz. Planlıyoruz.” Girişimcilere ve kendini geliştirmek isteyenlere yönelik bir iç çalışma yürütmek.Bununla ilgili “Bahse ilişkin komite çalışmalarımız olacak, sanayinin, üretimin ve yatırımın gelişmesi için girişimciliğin mutlaka desteklenmesi gerekiyor.”

koprubasiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu